رعایت کلیه قوانین و مقررات برای مشترکین الزامی می باشد و درخواست هر گونه خدماتی به معنای پذیرش کلیه قوانین و مقررات می باشد
1- کاربران سیستم های مدیریت محتوی جوملا و وردپرس برای امنیت وب سایتهای خود حتما پس از نصب این سیستم ها آنها را به اخرین نسخه بروزرسانی کنند و با انتشار نسخه های جدید حتما اقدام به بروزرسانی کنند تا مشکلات امنیتی این سیستم ها را به حداقل برسانند .
2- افزایش بازدید ، افزایش ترافیک سایت با استفاده از نرم افزارها و اسکریپتها بروی هاست و سرویس های اشتراکی مجاز نمیباشد و سرویسی که از این فرایند جهت ارتقا بازدید استفاده نماید مسدود خواهد شد
3-استفاده از اسکریپتهای ماینینگ بروی هاست اشتراکی ، اختصاصی ، سرور های مجازی و اختصاصی ممنوع میباشد و در صورت مشاهده سرویس مذکور مسدود میشود
4- کاربران مجاز به نصب افزونه های فشرده کننده صفحات بروی هاست های اشتراکی نمیباشند و در صورت مشاهده هاست استفاده کننده از این نوع افزونه ها مسدود میشود
5- راه اندازی ربات تلگرام بروی هاست های اشتراکی ممنوع میباشد و در صورت مشاهده فعالیت هاست متوقف میگردد
6- مشترکی که دسترسی به کنترل پنل کاربری جهت ارسال تیکت و خرید سرویس ها را دارد بعنوان مشترک سایت مورد پذیرش میباشد . و در صورتیکه قصد تغییر مشخصات فردی خریدار را دارید تنها با ارائه مدارک شناسایی و ارسال تیکت در بخش پشتیبانی سایت ، این موارد ویرایش میگردد
7- متقاضي متعهد است بهيچوجه از سرويسهاي ميزباني وب که دراختيار وي قرار دارد، بر خلاف قوانين جمهوري اسلامي ايران و يا قوانين بين المللي استفاده ننمايند
8- ارسال نامه هاي ناخواسته (spam) ، ارسال تعداد زيادي ايميل (mass email) براي ديگران به هر نحو، از جمله ارسال خبرنامه به کل کاربران سايت بطور همزمان، ارسال ايميل بيش از حد مجاز، سعي در نفوذ به سرورهاي ديگر درتمامي انواع آن ، ذخيره و يا ارسال ويروس براي ديگران به هر شکل و در تمامي انواع آن ممنوع است و پيگرد قانوني خواهد داشت
9- سرويسهاي ميزباني وب را شخصا استفاده مينماييد و حق واگذاري آن را به غير را نداريد. درصورتيکه سرويسهاي ميزباني وب را براي شخص خاصي خريداري مي کنيد ، اطلاعات لازم را در اختيار ما قرار دهيد.
10- درصورت مشاهده هرگونه فايل و اطلاعات که اثر مخرب داشته و يا ناقض قوانين داخلي و يا بين المللي باشد، اکانت مشترک به حالت تعليق درمي آيد و پس از اخطار در صورت تکرار اکانت کاربر کاملا حذف ميگردد .